Het profiel van Kluitmans Transport

Vanwege de steeds moeilijker wordende markt heeft Kluitmans Int. Transporten bv er bewust voor gekozen om het wagenpark aan te passen aan de huidige marktsituatie. Dit resulteert in een wagenpark van 25 trekkende eenheden.

Stevige positie
In 1999 werd Fonteijn Transporten bv te Weert overgenomen, een bedrijf dat zeer sterk gespecialiseerd was in het vervoer van afwatering- en bestratingsmateriaal. Door deze overname werd de positie van Kluitmans in dit segment in één klap verstevigd.
In 2003 werd tevens overeenstemming bereikt met Andy Kennis Transport te Nederweert, waardoor het vervoer van voornamelijk vloeren en rioolbuizen en putten in de lift kwam.

 

Vanaf 1 januari 2004 zijn alle bedrijven gecentraliseerd onder een naam, te weten Kluitmans Int. Transporten bv, met als vestigingsplaats Weert (L).

Specialisatie
Door de samenvoegingen is een middelgroot bedrijf van 25 trekkende eenheden ontstaan. Alle eenheden zijn uitgerust met een hydraulische laad/loskraan waardoor de chauffeurs van Kluitmans Int. Transporten bv te allen tijden zelf kunnen laden en lossen.
En dit laatste is ook een vereiste bij het transport waarin het bedrijf is gespecialiseerd, namelijk het vervoer van bouwmaterialen en wegenbouwproducten.

Het gebied dat door het bedrijf aangedaan wordt is de Benelux en een gedeelte van Duitsland.

   
Kluitmans: bouwmaterialentransport met kraanwagens in Nederland, België en Duitsland